Filteren op

Kleur  

Kleur

Lengte  

Lengte

Versie  

Versie

Ader  

Ader

Connector A zijde  

Connector A zijde

Connector B zijde  

Connector B zijde

Type  

Type

 • Beoordeel ons en win

 • Banner

  icon

  Gratis verzenden

  vanaf € 30 - Anders: € 3,95


  icon

  Niet de juiste kabel?

  We hebben 30 dagen bedenktijd

Actieve filters

DVI-D naar HDMI adapter

Handige adapter voor het aansluiten van een HDMI kabel op een DVI-D uitgang. Deze gold-plated adapter zorgt voor de beste signaaloverdracht.

Prijs € 3,69 Incl. BTW
Bekijk details
Op werkdagen vóór 16:00 besteld, volgende dag bezorgd

Kabel nodig voor je audio of video?

Bij Goedekabels.nl hebben we een ruim assortiment audio- en videokabels voor diverse toepassingen. De kwaliteit van audio en video kabels is zeer belangrijk. Een kabel van lage kwaliteit merk je direct door ruis in je geluid of beeld. Daarom hebben we bij Goedekabels.nl gekozen voor hoogwaardige kabels zodat jij het allerbeste beeld en geluid hebt.

Kies de gewenste subcategorie hierboven zodat je sneller de kabel vindt die aan jouw wensen voldoet. Zowel bij audio als bij video zijn er veel verschillende mogelijkheden en type kabels om je apparaten aan elkaar te verbinden. Zorg er voor dat je het juiste soort kabel kiest om teleurstelling of een lagere kwaliteit geluid of beeld te voorkomen.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste audio of video kabel? Neem dan gerust contact met ons op, onze productexperts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Assortiment video kabels

Ons assortiment videokabels bestaat onder andere uit de volgende subcategorieën, je kunt sneller de gewenste videokabel vinden door een subcategorie te selecteren.

HDMI kabels
Er zijn verschillende soorten HDMI versies en aansluitingen. We hebben HDMI 1.4, 2.0 en 2.1 kabels. Daarnaast hebben we kabels met gewone HDMI  en mini HDMI aansluitingen. Je kunt HDMI kabel gebruiken voor video, audio of een combinatie. HDMI wordt vaak gebruikt voor het aansluiten van TV's of computer beeldschermen. De juiste HDMI kabel kies je snel door de filters te gebruiken op onze website.

Klik hier om alle HDMI kabels te bekijken

DVI kabels
Digital Video Interface is de volledige benaming van DVI. Het is de voorganger van HDMI en wordt regelmatig gebruikt bij computer beeldschermen. Er zijn vier verschillende DVI aansluitingen, namelijk: DVI-I Single link, DVI-I Dual link, DVI-D Single link & DVI-D Dual link. Er zit bij deze types ook verschil in de aansluitstekker. Let er dus goed op welke DVI aansluiting je hebt zodat je een kabel aanschaft die hierop past.

Klik hier om alle DVI kabels te bekijken

Displayport kabels
Dit type aansluiting is vergelijkbaar met HDMI, Displayport is ontwikkeld door VESA. Groot voordeel van de displayport stekker is de vergrendeling in het apparaat. In tegenstelling HDMI klikt de stekker dus vast in het apparaat. Op dit moment wordt displayport nog niet veel gebruikt, het komt vooral voor bij nieuwe beeldschermen, laptop's en computers.

Klik hier om alle displayport kabels te bekijken

VGA kabels
Veel computers en computer beeldschermen hebben nog een VGA aansluiting. In dit geval zou je VGA als de voorganger van HDMI of displayport kunnen zien. Ook vandaag de dag wordt VGA nog relatief veel gebruikt. In ons assortiment vind je VGA kabels van verschillende lengtes.

Klik hier om alle VGA kabels te bekijken

Composiet kabels
Je kunt composiet kabels voor zowel video als audio gebruiken. De welbekende rode/witte/gele aansluitingen werden voorheen veel gebruikt. Deze analoge beeldoverdracht is in veel gevallen al vervangen door modernere techniek. In ons assortiment vind je composiet video kabels van verschillende lengtes.

Klik hier om alle composiet kabels te bekijken

BNC kabels
BNC aansluitingen worden voornamelijk gebruikt bij camerabewaking en professionele TV studio camera's. Daarnaast zijn ze handig voor het aansluiten van omvormers, of andere randapparatuur. In ons assortiment vind je BNC kabels van verschillende lengtes.

Klik hier om alle BNC kabels te bekijken

Camerabewaking kabels
Bij camerabewaking wordt vaak gebruik gemaakt van kabels met een BNC connector. Daarnaast is het handig om voeding & video te combineren in één kabel, je hebt dan zowel voedingsconnector en BNC video aansluiting. Deze camerabewaking kabels zijn niet geschikt voor IP camera's.

Klik hier om alle camerabewaking kabels te bekijken

Kijk goed welke videokabel je nodig hebt

Veel videokabels zijn beschikbaar in verschillende types of met verschillende aansluitingen. Let dus goed op welke aansluiting je nodig hebt bij het kiezen van een kabel. Kies je per ongeluk toch de verkeerde kabel? Dan kun je deze (mits in nieuwstaat) binnen 30 dagen naar ons retour sturen, je krijgt dan je aankoopbedrag terug.

Ons assortiment audio kabels

In ons assortiment audio kabels vindt je verschillende kabels voor gebruik met bijvoorbeeld je radio, stereo installatie, computer of TV. Audio kabels zijn er voor digitale of analoge audio overdracht en in vele soorten en maten. Je kunt de gewenste audiokabel sneller vinden door een subcategorie te selecteren.

Audiokabels
In deze categorie vind je vooral audiokabels met een 2.5, 3.5 of 6.35 mm jack aansluiting. Dit is de officiële naam voor de bekende "koptelefoon" aansluiting. Deze kabels zijn geschikt voor mono of stereo audio overdracht tussen verschillende apparaten.

Klik hier om alle audio kabels te bekijken

Optische kabels
Voor een digitale audio overdracht, bijvoorbeeld tussen bijvoorbeeld je soundbar en TV kun je gebruik maken van een optische aansluiting. Hoewel audio vaak ook via HDMI doorgegeven wordt kan de optische aansluiting uitkomst bieden bij bijvoorbeeld te weinig HDMI aansluitingen.

Klik hier om alle optische kabels te bekijken

Composiet kabels
Composiet kabels (met Tulp oftewel RCA connector) worden vaak gebruikt voor de overdracht tussen verschillende audio apparaten. Composiet kabels zijn er voor mono audio (één stekker), stereo audio (twee stekkers), of audio+video (drie stekkers).

Klik hier om alle composiet kabels te bekijken

Ruim assortiment stroomkabels

Je moet jouw audio/video apparatuur natuurlijk ook van stroom voorzien. Daarom hebben we een ruim assortiment stroomkabels voor TV, radio, computer en meer. Alle standaard aansluitingen vind je in ons assortiment. We hebben stroomkabels in verschillende lengtes (van 0.5 meter tot wel 10 meter).

Klik hier om alle stroomkabels te bekijken