Leuk dat je iets wilt lezen over Goedekabels.nl. We vertellen je natuurlijk graag hoe we ontstaan zijn en waarom we denken het beter te kunnen dan anderen.

Zo ontstond Goedekabels.nl

Ons bedrijf bestaat eigenlijk al sinds 2004, niet online maar vooral offline. We hadden wekelijks kabels nodig voor onze klanten en zo'n 20 jaar geleden was online bestellen net in opkomst. Het aanbod was niet groot, maar wel voldoende.

Een hele sprong in de toekomst: Zo'n 10 jaar later gaan we ook online verkopen. Kabels zijn nog steeds een bijproduct wat we nodig hebben om onze andere producten aan te kunnen sluiten. We bieden dan wel een klein assortiment kabels aan.

In de jaren die volgen groeit de vraag naar kabels bij onze klanten gestaag. De voorraad die we aanhouden wordt steeds groter waardoor ook de inkoop voordeliger wordt. Er komen steeds meer soorten kabels bij en de keuze wordt steeds groter.

Om overzicht te houden voor ons en voor onze klanten besluiten we Goedekabels.nl op te richten. Een compleet assortiment met alle kabels die we hebben. Handig gesorteerd in categorieën waar je handig kunt filteren zodat je snel vindt wat je zoekt.

Goedekabels.nl bestaat sinds 2021, maar we hebben dan al zo'n 17 jaar ervaring met de verkoop van kabels en doen dit ook al 8 jaar online. We versturen alle bestellingen uit ons eigen magazijn van 800 m2 in Hoogeveen.

Ons aanbod

Ken je de uitspraak "schoenmaker blijf bij je leest"? En dat doen we maar al te graag. In de afgelopen jaren hebben we veel aanbieders van kabels zien groeien. Niet in kennis of kwaliteit, maar vooral in productaanbod.

En dat gunnen we ze natuurlijk, maar wij vinden dat een expert in kabels niets hoeft te weten van prullenbakken, straalkachels en graszaad. Als aanbieder van kabels willen we gewoon alles weten van kabels en natuurlijk zorgen we er voor dat je alleen goede kabels in ons assortiment kunt vinden.

In ons aanbod zul je daarom enkel wat bijpassende accessoires tegenkomen, bijvoorbeeld een muurbeugel voor je TV. We gaan ons assortiment niet uitbreiden met producten die er totaal niet toe doen. Zonde van de expertise in ons team en lastiger voor jou als klant om te vinden wat je zoekt.

Klanten op #1

Onze klanten zijn erg belangrijk, niet alleen de grootste die wekelijks afnemen, maar ook juist die ene klant met dat ene kabeltje. We vinden het fijn als we je blij gemaakt hebben met een product wat precies aan jouw wensen voldoet. Om te zorgen dat we dit kunnen blijven doen werken we dagelijks aan de verbetering van onze webshop en klantenservice, stilstand is immers achteruitgang.

Waarom kies je voor Goedekabels.nl?

  • Alleen maar producten van hoge kwaliteit.
  • Ruim 17 jaar productkennis van kabels.
  • Toch niet tevreden? Je mag binnen 30 dagen retourneren.
  • Verzending is gratis vanaf €30,- Daaronder betaal je slechts € 3,95.
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld = morgen geleverd.
  • Betaal zoals jij wilt: veilig vooraf of achteraf.