Actieve filters

Led verlichting kopen?

Zuinige ledverlichting is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. En zeker met de huidige tarieven voor stroom is overstappen op zuinige led lampen een grote aanrader. Naast een lager stroomverbruik gaan led lampen ook veel langer mee.

Lichtkleur bij led verlichting

Anders dan bij gloeilampen en halogeen is het mogelijk om de kleur van led verlichting te kiezen. Led lampen en led schijnwerpers zijn er in verschillende lichtkleuren. Zo kun je zelf bepalen hoe sfeervol de ruimte verlicht wordt. Lichtkleur wordt weergegeven in het aantal "kelvin". Zeer warm wit kennen we als 2300K, de kleur van daglicht rond de 4200 K en koud wit licht kennen we als 6500K. Hoe hoger het cijfers voor de K, hoe witter het licht is.

Bij sommige led lampen kun je zelf de kleur van het licht kiezen, als dit het geval is staat dit duidelijk bij de lamp vermeld. Het kiezen van de lichtkleur is iets anders dan het dimmen van een led lamp. Bij het dimmen van een lamp wordt de kleur vaak iets warmer.

Led schijnwerper nodig?

Wil je jouw tuin, oprit of ruimte goed verlichten? Kies dan voor een led schijnwerper. Met een lichtsterkte tussen 10 en 100 watt is er altijd eentje die bij jouw situatie past. In ons assortiment led bouwlampen vind je een ruimte keuze. De bouwlampen in ons assortiment zijn geschikt voor continue gebruik, maar je kunt ze natuurlijk ook af en toe aan zetten.

Wil je jouw oprit verlichting bij thuiskomst? Kies dan voor een led schijnwerper met sensor. Deze sensor schakelt de lamp in bij beweging. Bekijk al onze led schijnwerpers met sensor op deze pagina.

Led verlichting gratis bezorgd?

Koop je jouw led verlichting bij Goedekabels.nl? Dan bezorgen we je bestelling al gratis vanaf €30,00. Bestel je minder, dan betaal je een kleine bijdrage van € 3,95 voor de verzend en verpakkingskosten. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor jouw nieuwe zuinige led lampen.

2 jaar garantie op al onze led verlichting!

Je ontvangt bij ons altijd twee jaar garantie op led verlichting. Zodra je kapotte verlichting naar ons retour stuurt zorgen wij voor reparatie of vervanging. Deze garantie is ongeacht het aantal branduren gedurende deze twee jaar, je kunt jouw led lampen dus gerust dag en nacht aan laten staan.

Kies voor kwaliteit

Bij ons vind je de beste led verlichting voor een scherpe prijs. We kiezen er echter wel voor om alleen kwaliteit aan te bieden. Je wilt natuurlijk dat jouw zuinige lamp jaren mee kan en niet volgend jaar alweer vervangen moet worden. Omdat het op afstand lastig te bepalen is hebben wij dit al voor je gedaan: bij ons vind je alleen top kwaliteit.