C1 kabels

C1 kabels

Actieve filters

C1 kabel nodig?

Kabels met een C1 stekker worden vooral gebruikt bij elektrische scheerapparaten en tondeuses. Dit type kabel is namelijk geschikt voor apparaten met een laag stroomverbruik. De C1 kabels in ons assortiment passen op alle elektrische (scheer)apparaten met een C2 ingang. C2 is een ingang waar een C1 stekker in past.

Scheerapparaat kabel nodig?

Ligt de kabel van jouw scheerapparaat nog in het hotel in Spanje? Dan wil je hem natuurlijk het liefst gaan halen, met een weekje vakantie erbij, maar je kunt voordeliger een nieuwe scheerapparaat kabel kopen bij Goedekabels.nl. En zelfs als je écht nodig moet scheren ben je nog niet te laat, als je hem op werkdagen voor 17:00 bestelt heb je hem morgen al in huis!

Past je scheerapparaat kabel toch niet?

Dan mag je je C1 kabel natuurlijk gewoon terugsturen, je krijgt dan van ons het aankoopbedrag terug. De C1 kabel moet dan natuurlijk wel in nieuwstaat zijn en terugsturen mag binnen 30 dagen. Heb je vragen over de aansluiting van jouw scheerapparaat, of het bestellen/terugsturen van C1 kabels? Neem dan gerust contact met ons op.