Filteren op

Connector A zijde  

Connector A zijde

Connector B zijde  

Connector B zijde

 • Beoordeel ons en win

 • Banner

  icon

  Gratis verzenden

  vanaf € 30 - Anders: € 3,95


  icon

  Niet de juiste kabel?

  We hebben 30 dagen bedenktijd

BNC koppelstuk

BNC koppelstuk

In deze categorie vind je al onze BNC koppelstukjes en splitters. Gebruik de filters om gericht te zoeken, of neem contact met ons op als je jouw gewenste koppelstukje niet kunt vinden.

Actieve filters

BNC koppelstuk

Voor het koppelen van twee BNC kabels heb je in de meeste gevallen een koppelstukje nodig. De BNC male (mannelijke) stekker past namelijk niet op een andere mannelijke stekker, maar alleen op de female (vrouwelijke) variant. Als je twee BNC kabels met ieder een mannelijke stekker wilt koppelen heb je daarvoor dus een koppelstukje nodig met aan beide zijden een female BNC aansluiting.

Hetzelfde geldt overigens voor twee BNC kabels met een female stekker, daarvoor heb je een koppelstukje nodig met twee mannelijke kanten.

BNC splitter

Als het uitgaande signaal van jouw apparaat met BNC aansluiting krachtig genoeg is zou je dit signaal kunnen splitsen van 1 bron naar twee ontvangers (bijvoorbeeld twee televisies). Hiervoor heb je een BNC splitter nodig. In ons assortiment vindt je splitters met zowel mannelijke als vrouwelijke aansluitingen. Een BNC splitter zelf zorgt niet voor signaalverlies, maar het signaal splitsen van 1 naar 2 ontvangers en dus via twee kabels laten lopen kan wel voor een zwakker signaal zorgen.

De kwaliteit van de kabels is in deze situatie nog belangrijker dan bij een enkele kabel, zorg dus voor kabels die zo kort mogelijk zijn en van hoge kwaliteit.