• Beoordeel ons en win

 • Banner

  icon

  Gratis verzenden

  vanaf € 30 - Anders: € 3,95


  icon

  Niet de juiste kabel?

  We hebben 30 dagen bedenktijd

Actieve filters

Stroomkabels & stekkerdozen

Ze zijn niet meer weg te denken uit ons leven: stroomkabels. Niet zo gek, want alle elektrische apparaten hebben er eentje nodig. Tenzij je gebruik maakt van batterijen natuurlijk. Er zijn veel verschillende stroomkabels, maar bijna alle apparaten maken wel gebruik van een standaard aansluiting.

Apparaat kabels

Je vind bij ons een ruim assortiment apparaat kabels. Dit zijn kabels voor elektrische apparaten, denk daarbij aan kabels voor je scheerapparaat, laptop, televisie of computer. In Nederland kennen we verschillende stekkers als het gaat om apparaat kabels:

- C1: wordt het meest gebruikt voor scheerapparaten en andere kleine elektrische apparaten
- C5: wordt veelal gebruikt voor laptopladers.
- C7: wordt vooral gebruikt voor huishoudelijke apparaten zoals televisies en radio's.
- C13: wordt vaak gebruikt bij computers en grotere printers
- C14: is de contrastekker van C13, hiermee verleng je een kabel met C13 stekker.

Bekijk al onze apparaat kabels hier. Weet je niet welke je moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Zwakstroomkabel nodig?

We hebben een ruime keuze in zwakstroomkabels. Dit type kabel kun je bijvoorbeeld gebruiken om de stroomkabel van je camerabewaking of oplader te verlengen. Zwakstroomkabels zijn geschikt tot 52 volt en 2.5 ampère. Er bestaan verschillende soorten stekkers, kijk dus goed welke stekker jouw apparaat heeft voordat je een kabel besteld. Het verschil is soms maar een millimeter.

Voedingsadapter bij Goedekabels.nl

Je vind op onze website ook voedingsadapters. Deze adapters zijn geschikt voor het voeden van bijvoorbeeld een beeldscherm, mini PC, bewakingscamera, NAS etc. Onze voedingsadapters zijn van hoge kwaliteit zodat je er extra lang mee kunt doen. Let er wel op dat je een adapter kiest die sterk genoeg is voor jouw toepassing. Op de pagina over voedingsadapters lees je hier meer over.

De bekendste onbekende aansluiting: Schuko

De bekendste aansluiting van allemaal is tegelijk de minst bekende, namelijk: Schuko. Grote kans dat de naam je helemaal niets zegt en dat is ook niet zo gek. In Nederland wordt deze term bijna niet gebruikt. Maar als we vertellen wat het is, herken je hem direct. Schuko is namelijk een afkorting voor het Duitse Schutz-Konakt, oftewel "Beschermcontact". Alle Nederlandse stopcontacten en stekkers met randaarde zijn in feite een Schuko aansluiting. Ook de stekker die je hieronder ziet is een Schuko stekker.

Stroomkabel