• Beoordeel ons en win

 • Banner

  icon

  Gratis verzenden

  vanaf € 30 - Anders: € 3,95


  icon

  Niet de juiste kabel?

  We hebben 30 dagen bedenktijd

BNC kabels

BNC kabels

In deze categorie vind je al onze BNC kabels. Gebruik de filters om gericht te zoeken, of neem contact met ons op als je jouw gewenste kabel niet kunt vinden.

Bekijk ook: BNC naar RCA kabelsCamerabewaking kabelsBNC koppelstukjes

Actieve filters

Waarvoor gebruik je een BNC kabel?

Een BNC kabel wordt tegenwoordig vooral gebruikt voor het aansluiten van bewakingscamera's met een BNC aansluiting. Bij het kiezen van de juiste BNC kabel moet je vooral letten op de aansluitingen op de appraraten waar je de kabel op aan moet sluiten. Als beide apparaten een BNC female (vrouwelijke) aansluiting hebben heb je een BNC kabel nodig met twee male (mannelijke) aansluitingen.

Een BNC kabel van hoge kwaliteit voorkomt vervelende verrassingen achteraf. Zo heb je met een goede kabel geen of heel weinig last van verstoringen in de beelden van jouw bewakingscamera's.

BNC kabel geschikt voor alle resoluties

De BNC kabels die wij aanbieden zijn geschikt voor alle resoluties. Ook jouw 4K ultra HD bewakingscamera kun je hier dus gewoon mee aansluiten. Let er wel op dat je met een BNC kabel geen IP camera kunt aansluiten.

BNC rechtstreeks op een beeldscherm?

Wil je de beelden van jouw bewakingscamera rechtstreeks op een beeldscherm zien? Kijk dan goed welk signaal er uit jouw camera komt en of jouw beeldscherm dit ondersteund. Als je een analoge bewakingscamera hebt kun je gebruik maken van een BNC naar RCA kabel om deze op de gele composiet ingang van je TV aan te sluiten.

Bij digitale bewakingscamera's zoals AHD, HD-SDI, HD-TVI en HD-CVI is het aansluiten op de composiet ingang helaas niet mogelijk. Het signaal uit de camera is dan niet meer analoog en je TV zal dit niet om kunnen zetten naar beeld. Hiervoor heb je doorgaans een omvormer nodig.

BNC kabel snel in huis

Als je in onze webshop een BNC kabel bestelt op werkdagen voor 17:00 heb je deze de volgende dag al in huis. Handig als je niet lang zonder videobeelden wilt zitten. Is je BNC kabel te kort, of voldoet hij toch niet aan je verwachtingen? Dan mag je hem, mits in nieuwstaat natuurlijk, binnen 30 dagen retour sturen naar ons. Je krijgt dan gewoon je aankoopbedrag terug, of je we ruilen hem om voor een kabel die wel aan jouw wensen voldoet.

BNC kabels