• Beoordeel ons en win

 • Banner

  icon

  Gratis verzenden

  vanaf € 30 - Anders: € 3,95


  icon

  Niet de juiste kabel?

  We hebben 30 dagen bedenktijd

USB adapters

USB adapters

Met een USB adapter kun je iets anders aansluiten op je USB poort. Je kunt bijvoorbeeld een USB A naar USB C adapter hebben, of een USB C naar een HDMI adapter. Zoek je een lader? Dan vind je deze bij onze USB laders.

Actieve filters

USB C naar HDMI adapter

Deze USB C adapter maakt het mogelijk om een extra beeldscherm met HDMI aan te sluiten op jouw computer of laptop. De maximale resolutie van deze adapter is 4K ultra HD.

Prijs € 32,49 Incl. BTW
Bekijk details
Op werkdagen vóór 16:00 besteld, volgende dag bezorgd

Oneindige mogelijkheden met USB

De mogelijkheden met een USB poort zijn bijna eindeloos. Behalve het aansluiten van apparaten zoals toetsenborden en printers kun je met een USB adapter nog veel meer apparaten aansluiten. Enkele voorbeelden:

USB naar HDMI

Met een USB naar HDMI adapter sluit je eenvoudig een beeldscherm aan op een USB poort. Je hebt hiervoor wel een recente USB versie nodig, vanaf USB 3.0 is een USB poort snel genoeg om video te versturen. Let op dat de maximale resolutie van de HDMI uitgang per adapter kan verschillen.

USB naar netwerk

Heeft jouw laptop geen netwerkaansluiting en heb je deze toch nodig? Met een USB netwerkkaart sluit je eenvoudig een UTP kabel aan op een USB poort. Op deze manier kun je toch veilig en snel werken via een bekabeld netwerk. 

USB naar audio

Een USB geluidskaart zorgt voor een normale audio uitgang op jouw computer. Met een 3.5mm jack aansluiting kun je eenvoudig iedere koptelefoon of computer luidspreker aansluiten en genieten van de beste geluidskwaliteit.

USB kaartlezers

Wil je de gegevens van jouw geheugenkaart snel op je computer hebben? Gebruik dan een USB cardreader. De meeste cardreaders zijn geschikt voor verschillende soorten geheugenkaartjes. Let er wel op dat je een USB cardreader kiest die jouw geheugenkaart ook kan lezen.