Filteren op

Kleur  

Kleur

Lengte  

Lengte

 • Beoordeel ons en win

 • Banner

  icon

  Gratis verzenden

  vanaf € 30 - Anders: € 3,95


  icon

  Niet de juiste kabel?

  We hebben 30 dagen bedenktijd

Zwakstroomkabels

Zwakstroomkabels

In deze categorie vind je al onze zwakstroom kabels. Gebruik de filters om gericht te zoeken, of neem contact met ons op als je jouw gewenste kabel niet kunt vinden.

Snel filteren: 5.5 x 2.1 mm3.4 x 1.3 mm

Actieve filters

DC kabels voor lage spanning

Zwakstroomkabels, oftewel DC kabels (gelijkstroom kabels) zijn kabels voor het aansluiten van apparaten met een voltage tot 52 volt. Een DC kabel gebruik je vaak bij camerabewaking, maar ook bij bijvoorbeeld led strips of voor het opladen van verschillende kleine huishoudelijke apparaten.

Afmeting DC connector

De stekkers van een DC zwakstroom kabel worden gemeten in millimeters. Hierbij worden altijd twee maten gegeven (bijvoorbeeld 5.5 mm x 2.1 mm). Dit betekend dat de buitenmaat van de mannelijke stekker 5.5 mm is en de binnenmaat (het gaatje) 2.1 mm. Sommige maten zitten dicht bij elkaar, soms scheelt het slecht een mm of een stekker wel of niet past. Meet dit dus goed na.

DC splitter

We hebben splitters voor het aansluiten van meerdere DC stroomkabels op één voeding. Je kunt splitsen van 1 naar 2, 4 of 8. Let er bij het aansluiten van meerdere producten op één voeding wel op dat je deze niet overbelast. Een voeding van 5000 mA (5 ampère) kan nooit meer leveren dan dat, ook niet als je gaat splitsen.

Een voeding die continue overbelast wordt zal te warm worden, beschadigen of zelfs doorbranden. Deze onherstelbare schade valt nooit onder de garantie. Zorg dus dat je zeker weet hoeveel mA er gevraagd wordt door de apparaten die jij aangesloten hebt.

DC kabel retour sturen

Past je kabel onverhoopt toch niet? Dan kun je deze, mits in nieuwstaat, binnen 30 dagen retour sturen. Je ontvangt dan het aankoopbedrag van ons terug, maar omruilen mag natuurlijk ook. Op die manier weet je zeker dat je niet met de verkeerde kabel blijft zitten. Je zwakstroomkabel koop je dus eenvoudig, maar vooral met zekerheid bij Goedekabels.nl.

Voeding nodig?

Heb je naast een kabel ook een voeding nodig? Kijk dan snel bij onze voedingsadapters. Deze passen ook op de verlengkabels en splitters die je hierboven ziet. Zo weet je zeker dat je de juiste combinatie in huis haalt.