C5 kabels

C5 kabels

Actieve filters

C5 kabel kopen?

De C5 stekker kennen we bijna allemaal van de stroomkabel aan de laptop lader. Deze stekker voorzien van drie rondingen en wordt daarom ook wel "Mickey Mouse stekker" genoemd. Bijna alle laptopladers hebben een aparte kabel vanaf de adapter naar het stopcontact, dit is in de meeste gevallen een kabel met C5 stekker.

Kabel voor je laptop lader nodig?

Bij veel laptop laders wordt maar een korte stroomkabel meegeleverd. Soms is dat handig, maar niet als jouw lader daardoor ergens in de lucht bungelt. Heb je een langere (of juist kortere) stroomkabel nodig? Kies dan één van de C5 kabels in ons assortiment. Bij de meeste producten kun je zelf de gewenste lengte selecteren.

Soms is de stroomkabel van je laptop lader kapot of verdwenen. Kijk dan goed of je een C5 kabel nodig hebt en bestel deze bij ons online. Wij versturen je C5 kabel dezelfde dag als je deze op werkdagen voor 17:00 besteld, je hebt hem dan de volgende dag al in huis. 

Past de C5 kabel toch niet in jouw laptop lader? Dan mag je deze binnen 30 dagen retour sturen. Je ontvangt van ons dan het aankoopbedrag terug, mits de kabel in nieuwstaat is natuurlijk.