Filteren op

Kleur  

Kleur

Verbruik  

Verbruik

Met sensor  

Met sensor

 • Beoordeel ons en win

 • Banner

  icon

  Gratis verzenden

  vanaf € 30 - Anders: € 3,95


  icon

  Niet de juiste kabel?

  We hebben 30 dagen bedenktijd

Led schijnwerpers

Led schijnwerpers

Actieve filters

Led schijnwerper kopen?

In onze webshop vind je een breed aanbod led schijnwerpers, ook wel led bouwlampen genoemd. Je kunt bij ons kiezen tussen led schijnwerpers met sensor, of zonder sensor. Je kunt natuurlijk ook kiezen uit verschillende kleuren lampen. We hebben daardoor altijd de led bouwlamp die het beste bij jouw situatie past!

Professionele kwaliteit led bouwlampen

Net als bij veel andere artikelen zit er veel verschil in de kwaliteit van led schijnwerpers. De ene spotgoedkoop, de andere iets duurder. Helaas kun je aan de prijs niet echt zien wat de kwaliteit van zo'n led schijnwerper is. Bij Goedekabels.nl hebben we er voor gekozen om alleen led bouwlampen van hoge kwaliteit aan te bieden.

Een goed ontworpen en gefabriceerde led bouwlamp gaat namelijk veel langer mee. Dat komt door het gebruik van hoogwaardige materialen, maar ook door bijvoorbeeld een betere afvoer van warmte.

Langere levensduur

Led lampen hebben een veel langere levensduur dan bijvoorbeeld gloeilampen, halogeenlampen of spaarlampen. Dat komt door de gebruikte techniek, maar ook door de beperkte warmteontwikkeling. Dankzij die langere levensduur is een led schijnwerper veel voordeliger, niet alleen qua stroomverbruik, maar ook bij aanschaf.

Laag energieverbruik

Traditionele bouwlampen zijn voorzien van een halogeenlamp. Zo'n halogeenlamp verbruikt enorm veel stroom en dat is natuurlijk zonde. Een 30 watt led bouwlamp kun je qua lichtopbrengst vergelijken met een 150 watt halogeen schijnwerper. Als je beide lampen 8 uur laat branden kom je op het volgende verbruik:

- Led schijnwerper: 8 uur x 30 watt = 0.24 kW/h
- Halogeen bouwlamp: 8 uur x 150 watt = 1.2 kW/h

Bij de huidige tarieven van zo'n 40 cent per kW/h bespaar je per 8 uur zo'n 40 cent. Dat klinkt natuurlijk weinig, maar bij een gebruik van 8 uur per dag komt dit snel op zo'n € 150,- per jaar!

Kunnen we je helpen?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een led bouwlamp of led schijnwerper met sensor? Neem dan gerust contact met ons op. Onze product experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.