• Beoordeel ons en win

 • Banner

  icon

  Gratis verzenden

  vanaf € 30 - Anders: € 3,95


  icon

  Niet de juiste kabel?

  We hebben 30 dagen bedenktijd

USB C kabels

USB C kabels

In deze categorie vind je al onze USB C kabels. Gebruik de filters om gericht te zoeken, of neem contact met ons op als je jouw gewenste kabel niet kunt vinden.

Snel filteren: USB C versie 2.0USB C versie 3.0USB C versie 3.1USB C versie 3.2

Actieve filters

USB C kabel nodig?

Sinds 2014 wordt de USB C connector steeds populairder en is in steeds meer apparaten te vinden. Het is de nieuwste stekker binnen de USB familie. USB C wordt gezien als de vervanger van USB A, mini USB en micro USB. Om die reden zie je ook steeds meer smartphones en tablets met een USB C aansluiting. In tegenstelling tot alle andere USB aansluitingen kun je een USB C stekker nooit meer verkeerd om in een apparaat steken, hij werkt zowel rechtop als op de kop.

USB C wordt gezien als de nieuwe standaard als het gaat om USB kabels. Hoe lang het nog duurt voordat USB C kabels de standaard zijn is lastig te zeggen. USB C is er in zowel een variant voor USB 2.0 als voor zijn opvolgers USB 3.0 en USB 3.1.

USB C en USB versie 3.1

Bij USB versie 3.1 is USB C eigenlijk de standaard. Met USB 3.1 kun je nog sneller data overzetten van bijvoorbeeld je computer naar een externe harde schijf. Een USB C kabel met versie 3.1 heeft een overdracht snelheid van 10.000 Mbit (10 Gbit).

Naast de snelle dataoverdracht biedt USB 3.1 nog een voordeel: een hogere stroomtoevoer per USB poort. Je kunt hiermee dus sneller een smartphone of tablet opladen en apparaten aansluiten die meer stroom vragen zonder daar direct een externe voeding bij te gebruiken.

Bestel je USB C laadkabel snel bij Goedekabels.nl

Als je jouw USB C kabel op werkdagen voor 17:00 besteld versturen we hem dezelfde dag mits we hem op voorraad hebben. In principe ontvang je jouw USB C kabel dan de volgende dag al in huis. Past de kabel toch niet, of wil je hem zonder reden retour sturen? Dan kan dat binnen 30 dagen na ontvangst. Je ontvangt dan het aankoopbedrag van ons terug.