Filteren op

Connector A zijde  

Connector A zijde

Connector B zijde  

Connector B zijde

 • Beoordeel ons en win

 • Banner

  icon

  Gratis verzenden

  vanaf € 30 - Anders: € 3,95


  icon

  Niet de juiste kabel?

  We hebben 30 dagen bedenktijd

Camerabewaking kabels

Camerabewaking kabels

In deze categorie vind je al onze camerabewaking kabels. Gebruik de filters om gericht te zoeken, of neem contact met ons op als je jouw gewenste kabel niet kunt vinden.

Bekijk ook: BNC kabelsVideobalunsNetwerkkabelsStroomkabels

Actieve filters

Kabel voor je camerabewaking nodig?

Bij Goedekabels.nl hebben we camerabewaking kabels in verschillende lengtes. We noemen deze kabels ook wel  "combikabels" omdat de kabels aan beide zijden twee stekkers hebben:

- Een BNC stekker voor video
- Een stroomstekker voor stroom

De camerabewaking kabels zijn geschikt voor analoge camera's, maar ook voor HD-CVI, HD-TVI en AHD t/m 8 MegaPixel. Je kunt deze kabels helaas niet gebruiken voor HD-SDI bewakingscamera's.

Kabel te lang?

Camerabewaking kabels zijn er in slechts enkele standaard lengtes. Als een kabel te lang is kun je deze niet doorknippen en opnieuw verbinden. Je kunt de extra lengte gerust opgerold wegwerken zonder signaalverlies.

Let op de voedingsstekker

De BNC aansluiting is aan beide zijden van de camerabewaking kabel gelijk. De voedingsstekker is dat echter niet. Let bij het aanleggen van je CCTV kabels dus goed op dat je de juiste voedingsstekker aan de juiste kant hebt, anders moet je daarna de kabel weer verwijderen en opnieuw aanleggen.

Niet geschikt voor netwerk IP camera's

De camerabewaking kabels in deze categorie zijn niet geschikt voor IP camera's. Je kunt een IP camera natuurlijk wel met een netwerkkabel aansluiten. Kies daarvoor de juiste netwerkkabel van de juiste lengte zodat je het beste beeld uit jouw IP camera haalt.

Bekijk alle netwerkkabels