Luidsprekerkabel

Luidsprekerkabel

Actieve filters

Luidsprekerkabel op rol kopen?

Bij heel veel audiosystemen heb je de mogelijkheid om luidsprekers (of boxen) aan te sluiten zonder connector. Je kunt daarvoor heel eenvoudig luidsprekerkabel op rol gebruiken. Je kunt deze kabel dan zelf op de juiste lengte afknippen, aan het einde het isolatiemateriaal eraf halen en verbinden met je luidsprekers.

Luidsprekerkabel op rol is verkrijgbaar in verschillende lengtes, maar je kunt ook kiezen uit verschillende diktes. Hoe hoger het vermogen van jouw luidsprekers, hoe dikker de kabel zou moeten zijn. Daarnaast speelt ook de uiteindelijke lengte tussen de audiobron en de luidspreker een rol. Hoe meer afstand het signaal door de kabel moet afleggen, hoe dikker de kabel zou moeten zijn. Bij een te dunne kabel treedt teveel signaalverlies op en dit hoor je in de kwaliteit van jouw audio.

Jouw luidsprekerkabel op rol snel in huis!

Als je jouw kabel op werkdagen voor 17:00 besteld versturen we hem dezelfde dag nog, je ontvang hem dan de volgende dag al bij je thuis, of op het werk natuurlijk, we leveren waar jij maar wilt. Bevalt de kabel toch niet, dan mag je deze, mits in nieuwstaat, binnen 30 dagen retourneren. Je ontvangt dan van ons het aankoopbedrag retour.

Vragen over de juiste luidsprekerkabel?

Twijfel je, of heb je vragen over jouw specifieke situatie? Dan kun je natuurlijk gewoon contact met ons opnemen om je vraag aan ons te stellen. Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Je wilt immers geen rol luidsprekerkabel kopen waar je niets aan hebt.